ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Το κατάστημα επίπλων ΙΩΑΝΝΗΣ  ΜΕΣΟΓΙΤΗΣ ξεκίνησε το 1970 με μια μεγάλη γκάμα από έπιπλα όλων των ειδών αλλά και ποικιλία σε ηλεκτρικές συσκευές.

Για πολλά χρόνια αποτελούσε το μοναδικό προορισμό στηνΜεταμόρφωση, έχοντας συνολικά καλύψει τις ανάγκες για έπιπλα και ηλεκτρικές συσκευές  σε εκατοντάδες νέα νοικοκυριά ακόμα και των γύρω περιοχών.

 

Χρόνια αργότερα, στα πλαίσια της πρώτης μας μεγάλης ανακαίνισης, προσαρμόζουμε το εμπόρευμά μας αποκλειστικά στο ποιοτικό έπιπλο. Έτσι  για πάνω από 15 χρόνια η έκθεσή μας φιλοξενούσε δημιουργίες από Έλληνες αλλά και ξένους κατασκευαστές όπως σαλόνια, τραπεζαρίες, σύνθετα, μπουφέδες, κρεβάτια, παιδικά δωμάτια αλλά και μικροέπιπλα σε γραμμές κλασικές, νεοκλασικές και μοντέρνες.


Σήμερα, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες της εποχής για ακόμα μεγαλύτερη εξειδίκευση και με μεγαλύτερη ευθύνη απέναντι στην εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πελάτες μας σε όλη την Ελλάδα, εστιάζουμε το εμπόρευμα μας κυρίως  σε κρεβάτια, στρώματα,είδη ύπνου, μικροέπιπλα, ντουλάπες, παιδικά δωμάτια καθώς και εικαστικές προτάσεις διακόσμησης.

 

Η πολυετής  συνεργασία μας με Ελληνικά εργοστάσια κατασκευής κρεβατιών, στρωμάτων και γενικών επίπλων μας καθιστά απόλυτα σίγουρους για την ποιότητα, την ποικιλία και τις προσιτές  τιμές που προσφέρουμε στην αγορά.

 

Στόχος μας είναι η ισορροπία ανάμεσα στη ποιότητα, τη σωστή εξυπηρέτηση με βάση της ατομικές ανάγκες κάθε αγοραστή, την προσωπική επαφή αλλά και την άμεση υποστήριξη μετά από κάθε αγορά.

 

Γνωρίζουμε πλέων απόλυτα την Ελληνική αγορά καθώς και τις ανάγκες των πελατών μας!

45 χρόνια  μας εμπιστεύεστε.  Σας ευχαριστούμε!!!

 

Με τιμή,

Γιώργος Μεσογίτης.