Λίστα Γάμου

Δημοσιεύτηκε από: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΣΟΓΙΤΗΣ 27/08/2021 0 Σχόλια

Ο γάμος είναι σίγουρα η πιο ευτυχισμένη στιγμή κάθε ζευγαριού και μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη όταν συνοδεύεται από τα ανάλογα δώρα και για να είστε σίγουροι ότι θα είναι ακριβώς αυτά που θέλετε, η πιο αποτελεσματική λύση είναι να καθοδηγήσετε τους αγαπημένους σας φίλους και  συγγενείς με μία λίστα γάμου από την έκθεσή μας, έχοντας εσείς επιλέξει το Κρεβάτι και το Στρώμα των ονείρων σας!!!

Επιπλέον, αν η απόκτηση απογόνων είναι στα άμεσα σχέδιά σας, μπορείτε να αγοράσετε και παιδικά έπιπλα που θα δημιουργήσουν ένα όμορφο παιδικό δωμάτιο, το οποίο θα περιμένει το παιδάκι σας να έρθει στον κόσμο.

 

Η Διαδικασία:

Επιλέγετε το αγαπημένα σας προϊόντα → Ανοίγουμε καρτέλα Λίστας Γάμου στο κατάστημα → Ενημερώνετε τους καλεσμένους σας για τη λίστα γάμου στο Μεσογιτης Έπιπλο Διακόσμηση → Οι καλεσμένοι σας καταθέτουν τα ποσά που επιθυμούν (είτε μετρητά, είτε μέσω πιστωτικής κάρτας) ενω υπάρχει και  δυνατότητα κατάθεσης χρημάτων σε λογαριασμό τραπέζης χωρίς να απαιτείται η επίσκεψη τους στο κατάστημα. → Ενημερώνεστε ανα πάσα στιγμή για το χρηματικό ποσό αλλά και τα ονόματα όσων εχουν συμβάλει στη λίστα σας → Ολοκληρώνουμε την παραγγελία σύμφωνα με τις επιθυμητές από εσάς ημερομηνίες παράδοσης.

 

Απλά, Ευέλικτα και πάντα Αξιόπιστα

Ευχόμαστε Τα όνειρά σας να γίνουν η Ζωή σας!!!

 

Αφήστε σχόλιο